tisdag 3 februari 2009

Stockholm


Vi har varit och svirat i den stora staden Stockholm .
Hotell Stureplan bodde vi "på". Det är ett trevligt, mysigt och vackert hotell, synd att man är så lite tid i hotell rummet. Man skulle vilja utnyttja det mer!
Jag bara måste visa lite detaljer från hotellet.
Underbara fönster i trapphuset.


Vackert dekorerad hiss.


Vårat stiliga rum.


Vilken kristallkrona!


Hötorgs loppis fynden; en lite trasig träram (ska lagas och målas) 50 kr betalade jag för den (innehållet ska inte sparas)
Nästa fynd; en liten blå Upsala-Ekeby vas av Anna-Lisa Thomson, kallad Adria. 20 kr!


Andra svängen förbi loppisen, när vi gick till tåget, så bara måste jag köpa dom här assietterna. Det är Gefle porslin. Jag har letat efter liknande, men utan guldkant och "sträva" inte glansiga....men, men, vad ska man göra när jag vet att jag skulle ångra mej om jag inte köpte dom? Och så priset; 20 kr st och 12 stycken! Inte mycket att fundera på egentligen!

8 kommentarer:

Stina sa...

Vad kul att få ut och svira på sådana där fina ställen.:-) Kram

Designe sa...

Oj, så trevligt och oj så lyxigt hotell! Härliga fynd oxå! Tack snälla fru Ekeby för din trevliga kommentar hos mig! Kram :)

Annika sa...

Vad mysigt du verkar haft på Stockholmsresan. Och vilken fint hotell! Loppisfynden var underbara, speciellt tallrikarna.
Hälsningar Annika.

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilket fynd, dessa tallrikar sätter verkligen GULDKANT på livet, så snygga de var! Och vilket flådigt hotell, Stureplan, det ska jag komma ihåg, det var verkligen läckert!! Mari

Designe sa...

Hej! Japp, kuddarna är köpekuddar! Tror den m brodyr är från hemtex och den randiga från Linum. Trevlig helg! :)

Inspiration i vitt sa...

Vilka fynd du har gjort i storstaden.
Kram/Ingela.

marianaskeramik sa...

ja nog var det fynd du gjort!
urfint hotellrum, I LIKE!
ha de gott
marianaskeramik

Anonym sa...

韓谷屋,金漢城,巴西里,漁人碼頭,人間,鳥語花鄉,鳥語花鄉,花園餐廳,複合式餐廳,複合式,泰式料理,領事館,西子灣,好望角,精品民宿,水悅雅築,水悅雅築,海濱民宿,信義之家,海天依舍,海天,源泰綠地,綠地,時尚民宿,育樂中心,生活民宿,富雅民宿,五號小築,小魚民宿,優質民宿,七星潭,七星海,安莊民宿,紫園,上豪民宿,七星潭,東方戀人,月牙灣,富莉民宿,福田民宿,哇旦民宿,異速館,小荳荳,炭烤,雨果,國賓飯店,夏都,文字燒,月島,文字,法式餐廳,曼波,居酒屋,咖哩事典,原燒,咖哩,紅蟹將軍,上閤屋,百樂,天河,咖啡,鐵板燒,葡萄酒,燒肉庭,藍色狂想,海洋館,麻辣,巴黎春天,泰國餐廳,辛香館